Visadoré

„WOW! A ráncokat mintha föld nyelte volna el!”

Az arcodat akár 30 évvel is megfiatalíthatod – mint arcfelvarrással, de… 100%-ban természetes módon:

 • az arcon és a nyakon lévő ráncok 28 nap alatt 96%-kal csökkennek
 • feszes bőr szike, injekciók és kockázatok nélkül
 • a műtéti arcplasztika árának 1%-áért!
szerző

Üdv!

Dr. Budai Dorottya vagyok, bőrgyógyász és kozmetológus, 20 éves tapasztalattal rendelkezem. Örülök, hogy itt vagy, mert ennek köszönhetően hamarosan, amikor tükörbe nézel, boldogság csillan vissza majd a szemedben.

Ma bemutatom, az általam a bőr jelentős megfiatalítására feltalált, 28 napos, természetes módszeremet. A segítségével elfelejtheted:

 • a ráncokat
 • a petyhüdt bőrt
 • a megereszkedett szemhájat
 • a tokát
 • a bőrhibákat
 • és minden komplexusodat!

Nem kell vagyonokat költened szépségszalonok esztétikai beavatkozásaira, sőt nem kell sminkelned sem magad ahhoz, hogy szép legyél, és minden nap bókokat fogadj fiatalos megjelenésedet illetően.

Csodálatosan hangzik, nem? A legjobb, hogy a hatás teljesen garantált. 85 000 nő bevonásával végzett klinikai vizsgálatok tudományosan bizonyították, és 300 000 elégedett ügyfél erősítette meg.

Mindössze 28 nap múlva elfelejteheted:

szempillák
 • a mimikai ráncokat, a vonalakat, a barázdákat, szemhéjad megereszkedését, szem alatti táskákat és árnyékokat, a tokát, tökéletlenségeetk és elszíneződéseket
 • a ránctalanító krémekre és plasztikai sebészeti, valamint esztétikai klinikák beavatkozásaira történő pénzköltést
 • és még a sminkelést is: a korrektorok, az alapozók, a különböző folyadékok és púderek használatát

Megszabadulsz az öregedés minden jelétől, és akár 30 évet is fiatalíthatsz külsődön, s ennek köszönhetően:

szempillák
 • vonzóvá válsz, s mások minden nap bókokkal halmoznak majd el
 • rengeteg pénzt takarítsz meg, amit fiatalító kezelésekre költenél (akár évi 4 millió forintot is!)
 • szép leszel smink nélkül is a nap 24 órájában – akár közvetlenül ébredés után is!

Új, fiatal bőr – még a „reményvesztett esetekben” is

A bőr radikális feszesítésének és kisimításának természetes módszerét garantálja az általam feltalált fiatalító bioaktivátor. Ennek köszönhetően még azoknak a nőknek is hófehér, rózsaszirom tapintású lehet arcbőre 28 nap alatt, akiknek a bőre olyan ráncos volt, mint az aszalt szilváé.

Igen, végre lehetséges! Ezt erősíti meg például Schwartzné Izabella is Miskolcról, aki néhány hónappal ezelőtt még reménytelen helyzetben volt, nem gondolta, hogy visszanyerheti arcbőre feszességét…

„Azt hittem, hogy nincs kiút…”

before

Előtte…

before

28 nap után

Egész életemben duci voltam. Az arcom olyan volt, mint a farsangi fánk, és – 62 éves korom ellenére – egyetlen ráncom sem volt. De 2 éve súlyosan megbetegedtem, és ennek következtében egy hónap alatt 20 kg-ot fogytam! Ez megviselte az arcomat – a bőröm megereszkedett, ráncok hálózták át az arcom. Amikor a tükörbe néztem, teljesen kétségbe estem. Dr. Budai Dorottya készítménye visszaadta a reményt.

Teljesen ledöbbentem. A bőröm napról napra egyre feszesebb lett. Mintha valaki megfeszítette volna. A ráncok eltűntek, mintha valaki kivasalta volna őket! Egy barátnőm megkérdezte, honnan van pénzem sebészeti arcplasztikára. Közelről meg kellett neki mutatnom, hogy nincs a bőrömön szike utáni heg. Csak ekkor hitte el, hogy mindez ennek a kezelésnek köszönhető. Csodálatosan nézek ki és boldog vagyok! Olyan jó látni, hogy még sokkal fiatalabb férfiak is felfigyelnek rám az utcán…

Schwartzné Izabella, 62 éves, Miskolc

Ez az első módszer, amely az arcbőr őssejtjeinek 100%-át aktiválja az intenzív sejtosztódás érdekében

Nem számít, mennyire ráncos, megereszkedett és elszíneződött az arcbőröd jelenleg. Nem számít, hogy miért nem úgy néz ki, ahogy szeretnéd. Ha most akár jó pár évvel idősebbnek is nézel ki, mint valójában, és:

 • a gyors öregedés a génjeidben van
 • nem megfelelően étkezel
 • sokat napozol
 • nem alkalmazol átfogó ápolást
 • stressznek vagy kitéve
 • rosszul alszol
 • gyakran iszol alkoholt
 • dohányzol

...akkor is 28 nap alatt látványos átalakuláson mehetsz át. Fiatalos, gyönyörű és vonzó megjelenést nyersz, olyat, amilyenről álmodsz. Mindez annak köszönhető, hogy a fiatalító bioaktivátor mindezen kedvezőtlen tényezők ellenére is működik.

Még akkor is, ha már többféle kezelést használtál, de azok még nem hoztak eredményt – most 100%-os garancia van a sikerre.

Íme a fiatalok bioaktivátorának kutatásokkal bizonyított hatásai:

 • 28 nap alatt eltávolítja a ráncok akár 96%-át is – a bőr őssejtjeit intenzív osztódásra serkenti. Ennek köszönhetően a régi és ráncos hámréteg leválik, felfedve az arcbőr és a nyak fiatalos mivoltát. A mimikai ráncok, vonalak és mély barázdák feltöltődnek, a bőr simává és ragyogóvá válik.
 • Jelentősen feszesíti a bőrt és formálja az arc alakját – fokozza a kollagén és az elasztin termelődését, aminek köszönhetően a bőr akár 87%-kal is feszesebbé és rugalmasabbá válhat. Megformázza az arcot, csökken a tokánk mérete. Az arccsont és az állkapocscsont kiemelt hangsúlyt kap.
 • Javítja a bőr tónusát – normalizálja a bőr pigmentációját, csökkenti az elszíneződéseket és a bőrpírt, és még az öregségi foltokat is eltávolítja. Visszaállítja a bőr egységes színét, szükségtelenné téve az alapozók használatát.
 • Csökkenti a sötét karikákat, a duzzanatot és a szem alatti táskákat – ezek az öregedés leggyorsabban megjelentkező jelei, amelyek a fiatalító bioaktivátorral végzett kezelésnek köszönhetően már 1 hét után eltűnnek. A szemkörnyék érzékeny területe megnyugszik, tekintetünk fiatalosabbá válik.
 • Védi a bőrt az öregedés ellen – mélyen hidratálja a bőrt a felhámtól a legmélyebb rétegekig, amely a fiatalos megjelenés kulcsa. Ezenkívül ellenállóvá teszi a bőrt olyan külső tényezőkkel szemben, mint az UV-sugárzás vagy a környezetszennyezés.

A természetes fiatalító bioaktivátort a nyakadon és a dekoltázsodon is alkalmazhatod

before

Előtte…

after

28 nap után

A kezelés a sokoldalú hatását az általam kifejlesztett komplexumnak köszönheti, mely akár 5 szinten (regenerálás, feszesítés, simítás, hidratálás, védelem) is képes stimulálni a bőrt. Mindjárt többet is mesélek róla.

Miért döntöttem úgy, hogy feltalálom a „csodás fiatalító készítményt”?

Tény, hogy az arcbőr a női szépség kulcseleme. Mindannyian szépnek akarjuk érezni magunkat. A sima és feszes bőr a vonzó megjelenés garanciája. Azt mondják, hogy „a szép embereknek könnyebb az életük”, és ez igaz. Ha fiatal, ápolt és vonzó vagy, akkor magabiztos is, s szimpátiát is ébresztesz másokban. A szép külső vonzza a férfiakat, és egyenesen élvezetessé teszi a tükörbe nézést.

Egyetlen nő sem szeretné, ha az arcbőre elveszítené feszességét és ráncokkal küzdene:

 • a ráncok negatív hatással vannak mimikánkra, miáltal az arcunk kevésbé tűnik barátságosnak
 • a feszesség csökkenése megzavarja az arc arányait és szimmetriáját – ami csökkenti vonzerőnket és elveszi bájunkat
 • a fiatalos megjelenés a kor ellenére a státusz és a luxus kifejezőeszköze

Azért olyan fontos, hogy az arcbőröd sima és feszes legyen, mert gyönyörűvé, vonzóvá tesz, s olyan nőnek tűnhetsz, aki ad magára.

Ha eltűnnek az arcbőrödről az öregedés jelei és a bőrhibák, és a ráncok feltöltődnek – egyfajta báj árad arcodból, aminek köszönhetően az emberek pozitívan ítélnek meg téged. Ezt bizonyítja a Danvare Egyetem kutatása is, amely azt bizonyítja, hogy az arcunk kinézete az, amit mások először észrevesznek rajtunk. Főleg a férfi-nő kapcsolatokban.

Röviden: minél természetesebb, ápoltabb és fiatalosabb az arcod, annál több férfinak tetszel, és annál több nő fog veled szimpatizálni. Ezáltal 78%-kal gyakrabban eleget tesznek majd a kéréseidnek, és sokkal nagyobb arányban fognak egyetérteni veled.

Sajnos a mindennapok során sok nő szenved attól, hogy amikor tükörbe néz, ráncokat lát az arcán. Egy évvel ezelőtt én is ebbe a csoportba tartoztam. A gyors bőröregedés a génjeimben van. Egyre több ráncom volt annak ellenére, hogy a legnagyobb odafigyeléssel ügyeltem az arcbőrömre és az egészségemre. A génekkel szemben azonban tehetetlen voltam. Egy barátom a botoxinjekciót javasolta, azt állította, hogy ez egy nagyon praktikus megoldás. Ezért döntöttem úgy, hogy elmegyek egy esztétikai beavatkozásokat végző szépségszalonba egy ilyen kezelésre, és akkor…

Egy lépésre voltam a tragédiától…

Sajnos egyetlen esztétikai szalonban sem tájékoztatja senki az embert, hogy a beavatkozás során a legkisebb hiba is lebéníthatja az arcunkat. Ezt keményen megtapasztaltam, pedig egy nagy presztízsű szépségszalont választottam.

A ráncfeltöltő injekciók után az arcom bedagadt. A szakember, aki a kezelést végezte, biztosított arról, hogy ez néhány nőnél normális, és nem kell aggódnom. De tapasztalt kozmetológus vagyok, és jól tudom, hogy ilyen allergiás reakció nem fordulhat elő az eljárás során egy profi rendelőben.

A szúrások helye vörös volt, az arcom feldagadt. Lassan elveszítettem az érzést az arcomban, és a szemem és a szám sarka is elkezdett lekonyulni! Nem bírtam ezt a megpróbáltatást, és elmentem a sürgősségire. Az orvos azt mondta, hogy az utolsó pillanatban értem oda. Kiderült, hogy az injekciók hatással voltak az arcom idegeire. Az egyik fele lebénult. Úgy néztem ki, mint aki agyvérzést kapott!

before

ÍME A BOTOXINJEKCIÓK EREDMÉNYE

A botoxinjekciók lebénították az arcom!

Ha másnapig nem jelentem volna meg a neurológiai sürgősségi osztályon, lehet, hogy örökre úgy maradtam volna... Ha nem reagáltam volna időben, ma úgy néznék ki, mint egy horrorfilm főgonosza. Szerencsére az arcizmaim megmenekültek, de egy hétig kórházban kellett maradnom.

Miért éppen én jártam így? Nem tudom. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy ez a traumatikus élmény arra késztetett, hogy feltaláljak egy természetes és biztonságos ránccsökkentő módszert. Saját érdekemben tettem mindezt – és most megosztom kemény munkám gyümölcsét minden olyan nővel, aki természetes, fiatalos szépségre vágyik.

Botoxot használsz, vagy a jövőben szeretnéd használni? Gondold át 5x…

botox

A botoxszal kapcsolatos tapasztalataim rendkívül kellemetlenek, sőt drámaiak. De az idegi sérülések kockázata nem az egyetlen hátránya ezeknek a kezeléseknek. A mellékhatások listája sokkal hosszabb…

 • Fájdalom és kényelmetlenség

  A botoxinjekció beadása után fájdalmat, kényelmetlenséget és merevséget tapasztalsz az injekció beadásának helyén.
 • Foltok és duzzanat

  Lila foltokat vagy duzzanatot tapasztalhatsz az injekció beadásának helyén.
 • Érzéscsökkenés

  A botoxinjekció beadása után átmeneti érzéscsökkenést tapasztalhatsz az injekció körüli területen.
 • Allergiás reakciók

  Botox okozta allergiás reakciót is tapasztalhatsz, ami légzési nehézséget, kiütést vagy duzzanatot is okozhat.
 • Fertőzések

  Mint minden injekció esetén, fennáll a fertőzés veszélye az injekció beadásának helyén.
 • Egyensúlyzavar

  A botox hatással lehet egyensúlyunkra és a koordinációs képességünkre, ami szédüléshez vagy egyensúlyzavarhoz vezethet.
 • Látászavarok

  Egyes esetekben a botoxinkekciók használata látászavarhoz, például kettős látáshoz vagy fókuszálási nehézségekhez vezethet.
 • Ismételt injekciókra van szükség

  A hatása pár hónap múlva elmúlik. Emiatt az injekciókat gyakorlatilag mindig meg kell ismételnünk. Az arc egyre mesterségesebbnek tűnik.
 • Pénzkidobás

  Mindezért busásan meg kell fizetned! Egy szarkalábak elleni injekció önmagában 70 000 Ft-ba kerül.
before

Miért vállalnál ilyen kockázatot…

after

HA 28 NAP ALATT MINDEZT ELÉRHETED!

Most divat természetesnek lenni

A Danvare Egyetem szociológiai kutatása egyértelműen azt mutatja, hogy az emberek 69%-a (köztük a férfiak 76%-a) nem tartja vonzónak a „szétbotoxolt” arcot, az injekciókat szükségtelen beavatkozásként írja le. Ráadásul ma már divat a természetes életmódot és a természetes megjelenést serkenti elő, egyre többen mondják, hogy irtóznak a „műanyag arcoktól”.

Szerintem ma már nincs mit magyarázni azon, hogy jobb a természetes fiatalos megjelenést ápolni, mint mesterségesen elcsúfítani az arcunkat. Logikus, hogy a természetes fiatalító bioaktivátor jobb megoldás.

Az esztétikai szépségszalonok és plasztikai sebészeti klinikák tulajdonosai dühöngenek, mivel egyre több ügyfelüket vesztik el

Ezen szerintem nincs mit csodálkozni. Hiszen sokáig tanulták a szakmájukat, és óriási pénzeket kaszálnak a tűszúrásokkal és szikevágásokkal. Azonban nekik is be kell látniuk, hogy csak felszínesen teszik szebbé a nőket. Valójában kárt okoznak, és nem csak a soha véget nem érő invazív kezelésekkel, hanem az általuk kiváltott súlyos szemészeti szövődményekkel is.

Az egészség fontosabb, mint a szépség. Most már nem kell választanod az egészséged és szépséged között. Itt egy természetes módszer, amely olyan hatást garantál, mintha a legdrágább arcfelvarrásra mentél volna – sőt annál is jobb, mivel 100%-ban természetes!

„Egyáltalán nem kell sminkelnem magam. Micsoda megkönnyebbülés!!!”

before

Előtte…

after

28 NAP UTÁN

Utáltam a sminkrétegeket felkenni az arcomra, de el sem tudtam képzelni nélkülük az életem… Akkor is szétkentem az arcomat, amikor csak a pékségbe mentem zsemléért. Enélkül úgy éreztem, valami hiányzik, sőt pánikba estem, úgy láttam, hogy akik rám néznek, azt gondolják, csúnya vagyok. Néha kisminkelve aludtam, mert nem akartam, hogy bárki is lássa az arcomat smink nélkül. 10 év mindennapos festés után arra ébredtem, hogy a bőröm siralmas állapotban van.

Viszont 4 héttel azután, hogy elkezdtem használni ezt a készítményt, százszor szebben nézek ki, mint korábban sminkkel. Rengeteg időt megspórolok, mert nem kell egy órát állnom a fürdőszobában és sminkelnem. Magabiztosan merek randevúzni, úgy, mint még soha. Egyszerűen tökéletes!

Tern Anna57 éves, Kecskemét

Te is sminkkel álcázod az arcodat? Van egy jó és egy rossz hírem…

A fedő alapozó az a kozmetikum, amelyet a nők leggyakrabban vásárolnak szerte a világon. Valóban lehetővé teszi, hogy elrejts néhány ráncot és elszíneződést, de nem jobb, ha a bőröd természetesen gyönyörű, mentes mindenféle bőrhibától és az öregedés jeleitől?

Az alapozók, folyadékok és púderek használata tönkreteszi természetes szépséged!

szempillák
 • Természetellenesnek tűnik

  Az alapozó gyakran maszk hatást kelt, amitől úgy nézünk ki, mintha a saját karikatúránk lennénk. Ráadásul nagyon nehéz kiválasztani a tökéletes árnyalatot.
 • Felgyorsítja a ráncok kialakulását

  A bőr kiszáradásához vezet, és innen már csak egy lépés a mély ráncok felé.
 • Eltömíti a bőr pórusait

  A bőr nemcsak hogy nem képes lélegezni, de a pórusok eltömődésével mitesszerek, pattanások jelennek meg rajta.

Nem kell többé, hogy a fedő alapozók és púderek rabszolgája légy!

Gondolj csak bele, milyen csodálatos lesz egyszer s mindenkorra elbúcsúzni az alapozó álarc felvitelétől. Vess véget a folyamatos sminkelésnek. Vége a folyamatos festésnek és a sminkeltávolításnak. Nincs égető érzés vagy irritáció a smink eltávolítása után. Szabadságod kezdete: gyönyörűen és fenomenálisan nézel ki éjjel-nappal – még a fürdőben, szaunában és úszómedencében is.

„Idegenek bókokkal illetnek!”

before

Előtte…

after

28 nap után

A válásom után depresszióba estem. Hogy megnyugtassam összetört szívemet, buliból buliba jártam. Elkezdtem cigizni, sokat ittam és még a drogokat is kipróbáltam. És persze mindez sok stresszel és álmatlan éjszakákkal járt. Képzelheted, hogy nézett ki az arcom… Mint egy roncs! És ezek után hogyan szedje az ember rendbe az életét?

Mariann barátnőm odafigyelt rám, ő talált rá erre a csodára. Azt mondja nekem: „Kati, kend ezzel az arcodat, rosszabb már nem lehet!”. Végül is miért ne? Kenegettem. Minden nap.

És esküszöm, már néhány nap múlva eltűntek a szem alatti táskáim. Gondoltam ez is valami. De nem hagytam abba a használatát. 3 hét telt el… az arcbőröm feszesebb és rugalmasabb lett. Olyan mintha újjászülettem volna. Már nincsenek ráncaim, istenien érzem magam, látom, ahogy a férfiak utánam néznek. Még ismeretlen nők is olykor azt mondják, hogy ragyogóan nézek ki.

Hollóki Katalin, 61 éves, Keszthely

Hogyan működik?

Most röviden elmesélem, hogyan működik a fiatalító bioaktivátor, és miért ez az egyetlen olyan módszer, ami garantálja számodra a bőr extrém (valamint természetes és olcsó) feszesítését és kisimítását.

A bőr fő természetes építőkövei a kollagénnek és elasztinnak nevezett fehérjék. Az életkor előrehaladtával a test egyre kevésbé hidratált, és egyre inkább megmutatkoznak ennek az építőanyagnak a hiányosságai. A hatás? Természetesen a bőr meglazul, megjelennek a ráncok.

Az öregedési folyamatokat különféle tényezők is felgyorsítják, mint például: a gének, az UV-sugárzás, a hormonális zavarok, a helytelen táplálkozás, a nem megfelelő étrend, a stressz, az alváshiány, az alkoholfogyasztás, a dohányzás. Ezen okok miatt a bőr öregedése gyorsabban megy végbe, minthogy észbe kapnál. Aztán belenézel a tükörbe, és sóhajtozva idézed fel azokat az időket, amikor még fiatal arcot láttál a tükörben.

„Ez egyszerűen ZSENIÁLIS!”

before

Előtte…

after

28 nap után

Nem csoda, hogy komplexusaim vannak a ráncok miatt. Vagyis NEM! CSAK VOLTAK. Minden megváltozott, amikor átestem ezen a bioaktivátoros kezelésen. Természetesen ez már nem az első fiatalító készítmény volt. Bár részben segítettek, amint letettem őket, egy pillanat alatt újra ráncok borították az arcomat.

Ennek a készítménynek az esetében azonban a kezdetektől fogva jók voltak az eredmények. Nagyon örültem, de féltem, hogy ez is csak rövid ideig tart majd, vagy életem végéig használnom kell. Nagyon meglepődtem, amikor végetért a kezelés. Eltelt egy hét – az arcom tökéletesen sima volt! Eltelt a második hét – az arcom még mindig szép és ragyogó volt. Pozitívan csalódtam benne. Eltelt egy hónap és SEMMI! Fiatalosan nézek ki, akár a lányom! ZSENIÁLIS!

Dunai Antalné Magdolna, 75 éves, Kaposvár

Ez az egyetlen TERMÉSZETES módja, hogy ilyen radikális bőrfiatalítást érjünk el

Ha a fiatalító bioaktivátort használod, 28 nap alatt akár 30 évvel is visszapörgetheted bőröd biológiai óráját – egyszer s mindenkorra, természetesen, mellékhatások nélkül. Nem adom el semmilyen drogériának. Ezért arra kérlek, óvakodj a hamisítványoktól! Csak ezen az oldalon rendelheted meg az eredeti kezelést.

Egyszerű, és HATÉKONY megoldás: az őssejtek állandó aktiválása

A fiatalító bioaktivátor 1 egyszerű elv alapján fordítja vissza a bőr öregedését annak forrásánál. Természetes módon programozza a bőr őssejteit a folyamatos szaporodásra. Ezt a jelenséget „KES-1 természetes stimulációnak” nevezik.

Az új bőrsejtek szaporodásának köszönhetően a régi (ráncos és petyhüdt) sejtek fokozatosan lehámlanak. Az arc új, fiatalos formát nyer. Ahogyan a kígyó leveti régi bőrét, te is úgy szabadulsz meg a ráncos rétegtől. Ez egy hatékony folyamat. Nem fogod észrevenni a bőrhámlást, nem jelenik majd meg irritáció sem.

Sőt, a fiatalító bioaktivátorban található komplexum regeneráló, erősen hidratáló és védő hatást fejt ki a bőrön. Olyan eredményt idéz elő, amely minden lehetséges oldalról aktiválja a bőrfiatalítást.

before

ELŐTTE: RÁNCOS, PETYHÜDT, RUGALMATLAN BŐR

after

28 NAP UTÁN: RENDKÍVÜL SIMA, TÁPLÁLT ÉS FESZES BŐR

Összefoglalva, a természetes fiatalító bioaktivátor mélyen és átfogóan hat:

 • 28 nap alatt eltávolítja a ráncok akár 96%-át is – a bőr őssejtjeit intenzív osztódásra serkenti. Ennek köszönhetően a régi és ráncos hámréteg leválik, felfedve az arcbőr és a nyak fiatalos mivoltát. A mimikai ráncok, vonalak és mély barázdák feltöltődnek, a bőr simává és ragyogóvá válik.
 • Jelentősen feszesíti a bőrt és formálja az arc alakját – fokozza a kollagén és az elasztin termelődését, aminek köszönhetően a bőr akár 87%-kal is feszesebbé és rugalmasabbá válhat. Megformázza az arcot, csökken a tokánk mérete. Az arccsont és az állkapocscsont kiemelt hangsúlyt kap.
 • Javítja a bőr tónusát – normalizálja a bőr pigmentációját, csökkenti az elszíneződéseket és a bőrpírt, és még az öregségi foltokat is eltávolítja. Visszaállítja a bőr egységes színét, szükségtelenné téve az alapozók használatát.
 • Csökkenti a sötét karikákat, a duzzanatot és a szem alatti táskákat – ezek az öregedés leggyorsabban megjelentkező jelei, amelyek a fiatalító bioaktivátorral végzett kezelésnek köszönhetően már 1 hét után eltűnnek. A szemkörnyék érzékeny területe megnyugszik, tekintetünk fiatalosabbá válik.
 • Védi a bőrt az öregedés ellen – mélyen hidratálja a bőrt a felhámtól a legmélyebb rétegekig, amely a fiatalos megjelenés kulcsa. Ezenkívül ellenállóvá teszi a bőrt olyan külső tényezőkkel szemben, mint az UV-sugárzás vagy a környezetszennyezés.

„Havi 150 000 Ft marad a pénztárcámban, mert nem kell kozmetikushoz járnom”

before

Előtte…

after

28 nap után

4 évig jártam bőröregedésgátló kezelésekre. Elvileg valamicskét haottak, de nem volt jelentős változás, és ezek a dolgok nem olcsók. Így amikor az anyagi helyzetem romlott, és el kellett kezdenem számolgatni a filléreket, már nem telt rá, hogy ilyesmiket megengedjek magamnak…

A buszon a telefonomat böngésztem, és rátaláltam egy cikkre, ami erről a fiatalító biaktivátorról szólt. Elolvastam és rájöttem, hogy nincs mire várnom. Leszálltam a buszról és már a megállóban megrendeltem.

És most a legjobb! 3 hét után azok a ráncok, amelyekkel a drága kezelések nem bírtak megbirkózni, egyszerűen eltűntek! Mindenki azt hiszi, hogy drágább kezeléseket vettem igénybe egy jobb szalonban. A barátaim a hátam mögött összesúgtak, hogy nincs is pénzem, és százezereket költök a kozmetikusokra. Pletykáljanak csak! A lényeg, hogy én tudom az igazat!

Fekete Zoltánné Orsolya, 57 éves, Kecskemét

Tudományosan bizonyított hatékonyság

hatékonyság hatékonyság hatékonyság hatékonyság

Világszerte 11 független laboratórium tesztelte a fiatalító bioaktivátort a hatékonyság, a biztonság és a minőség szempontjából. Minden tesztet tökéletesen vett, én pedig számos díjat kaptam az elért teljesítményemért, s legfőképpen az év legjobb kozmetológiai felfedezéséért. A kozmetikai iparban ez a díj ugyanolyan rangos, mint a Nobel-díj.

Az alábbiakban megtekintheted a klinikai vizsgálatok grafikonjait:

Simítás
hosszúság

Ráncok csökkentése a fiatalító bioaktivátorral végzett kezelés során
Eredmény 28 nap után: átlagosan 96%-kal kevesebb ránc

FESZESSÉG
hosszúság

Fokozott bőrfeszesség a fiatalító bioaktivátorral végzett kezelés során
Eredmény 28 nap után: a bőr rugalmasabb és 87%-kal feszesebb

Szín
hosszúság

Bőrtónus javulása a fiatalító bioaktivátorral végzett kezelés során
Eredmény 28 nap után: a bőr tónusa kiegyenlítődik és a bőrhibák 95%-kal csökkennek

100%-os garanciát vállal arra, hogy a fiatalító bioaktivátorral végzett kezelés:

 • Egyszerű

  Nem kell különleges erőfeszítéseket tenned, sem különleges készségekkel rendelkezned, vagy bonyolult használati útmutatókat olvasgatnod. Ahhoz, hogy otthonod kényelmében fiatalodhasson – diszkréten és pénztakarékos módon – elegendő minden reggel és este felvinni az arcodra a fiatalító bioaktivátort. Úgy használd, mint egy átlagos arckrémet. Ha pedig szeretnéd megfiatalítani a nyakad és a dekoltázsod bőrét is, akkor ezekre a területekre is vidd fel.
 • Hatékony

  A fiatalító bioaktivátor 10-szer jobb eredményt garantál, mint a világ összes ránctalanító kréme együttvéve. Ez ugyanis az egyetlen és az első olyan készítmény a világon, amely egyszer s mindenkorra szaporodásra „programozza” az őssejteket, hogy azok kollagént és elasztint termeljenek. Így: tökéletesen sima, feszes és minden bőrhibától mentes bőröd lehet. A felhasználók 100%-a megerősíti ezt a hatást: akár 30 évvel fiatalabb megjelenés 28 nap alatt!
 • Biztonságos

  A fiatalító bioaktivátor egy 100%-ban természetes kezelés. Nem tartalmaz olyan veszélyes anyagokat, amelyek irritálhatják a bőrt. Ez nagyon fontos. Ennek köszönhetően jól alszol majd, mert nem fizetsz az egészséggel a szépségedért. A készítmény nem okoz mellékhatásokat, biztonságosan alkalmazható allergiára hajlamos, érzékeny vagy túlérzékeny bőr esetén is.

„Sajnálom, hogy halogattam a megrendelést”

before

Előtte…

after

28 nap után

Ez SZUPER! Nem hiszek a szememnek, amikor tükörbe nézek. Úgy nézek ki, mint 2005-ben. Mintha visszamentem volna az időben!

Ez a kezelés egy csoda. Nincs min gondolkozni. Láttam egy nőt egy blogon, aki megmutatta a fényképeit a kezelés előtt, majd 2 hét, 3 és 4 hét után. Aztán arra gondoltam, hogy ezeket a képeket valószínűleg összeollózták. Vártam egy-két hetet. De a dolog nem hagyott nyugodni. Egyik este, amikor nem tudtam aludni, azt gondolom: „Jó, kipróbálom…” és megrendeltem.

Bárcsak ne vártam volna meg azt a 2 hetet. Ezért most, amikor valakinek mondom és megmutatom az előtte készült fotóimat, mondom is neki, hogy ne várjon, vegye meg. Szerencsére a barátnőim nem olyan makacsak, mint én. Gyorsan rendeltek, és elégedettek az eredménnyel. A hatás tényleg olyan, mintha valami átalakító tévéműsorban vett volna részt az ember!

Tóth Gabriella, 49 éves, Békéscsaba

Visadoré

Lenyűgöző fiatalító hatás – 28 nap alatt akár 30 évvel fiatalabbnak tűnhetsz

Könnyen alkalmazható

Átfogó hatás (regeneráció, feszesség, bőrsimítás, hidratálás, védelem)

100%-ban természetes és biztonságos kezelés

Hatékonyságát tudományosan is megerősítették

Több százezer forint spórolható meg

Ajándékozd meg magad azzal szépséggel, amelyet megérdemelsz – és használd ki ezt a nagyszerű akciót!

A fiatalságot visszahozó bioaktivátoros kezelést Visadorének neveztem el, holnap már otthonodban is lehet. És ha szereted az akciókat, most használd ki! Folytatódik az akció, melynek keretében akár 15210 Ft-tal olcsóbban is megrendelheted a kezelést.

Ne feledd, hogy a fiatalító bioaktivátorral végzett kezelésem minőségi, természetességi és biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik. Fogyasztói elégedettségi garancia is jár hozzá, így nem kockáztatsz semmit.

Végezetül szeretném elmondani, hogy nagyon örülök, hogy az én segítségemmel 28 nap múlva nem győzöd majd fogadni a bókokat. Fiatalos megjelenést nyersz, olyat, amilyenről álmodsz. Nem kell többé sminkelned a szemedet, hogy még ébredés után is gyönyörű legyen. Tudom, mit miről beszélek, mert magam is tapasztalom ezt minden nap. Örömmel tölt el, hogy neked is megadhatom ezt a csodálatos érzést ❤

Üdvözlettel:
Dr. Budai Dorottya

Visadoré űrlap

Rendelés leadása

Visadoré megrendelése

Ár: 32110 Ft16900 Ft ingyenes kiszállításVisadoré űrlap